RADNO VRIJEME

Garancija

Garancija

Za sve artikle iz naše ponude, koji podliježu jamstvu, vrijedi  garancija-jamstvo ili kako je navedeno na jamstvenom listu, osim za rezervne djelove i pribor (žice, čivije, piskovi, ulja, masti, kablovi, konektori,…).

Za robu koja podliježe jamstvu, ako je tako navedeno na jamstvenom listu ili računu dostavljenom kupcu nakon prodaje, ista vrijedi toliko dugo koliko se navodi na samome dokumentu o jamstvu, te obvezno jamstvo vrijedi pod zakonskim uvjetima.

Jamstveni uvjeti vrijede s danom uručivanja robe kupcu, te prodavatelj jamči kupcu da će proizvod u jamstvenom roku ispravno funkcionirati, ukoliko se kupac pridržava uputa za uporabu.

Kupac je dužan bez odlaganja robu pregledati i u roku od 8 (osam) dana obavijestiti prodavatelja o vidljivim nedostacima robe. U suprotnom prodavatelj ne odgovara za vidljive nedostatke na kupljenoj robi.

U slučaju skrivenih nedostataka, kupac mora obavijestiti prodavatelja u roku od 8 (osam) dana od dana otkrivanja istih, u protivnom gubi pravo te postupanje po istom. Po isteku roka od 6 (šet) mjeseci od primopredaje robe prodavatelj se oslobađa odgovornosti za nevidljive nedostatke.

Produženo jamstvo:

Yamaha jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (2) dvije godine od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca, produženo jamstvo na pet (5) godina vrijedi isključivno ako izvorni kupac registrira proizvod na:

https://europe.yamaha.com/en/support/warranty/index.html

Antique jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (5) pet godina od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca. Navedeno jamstvo se ne odnosi na potrošne dijelove.

Paco Castillo jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (3) tri godine od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca. Navedeno jamstvo se ne odnosi na potrošne dijelove.

Almansa jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (3) tri godine od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca. Navedeno jamstvo se ne odnosi na potrošne dijelove.

Admira jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (5) pet godina od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca. Navedeno jamstvo se ne odnosi na potrošne dijelove.

Alhambra jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (2) dvije godine od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca, produženo jamstvo na tri (3) godine vrijedi isključivno ako izvorni kupac registrira proizvod na:

http://www.alhambrasl.com/en/support/register.html

K&M jamči da su njihovi proizvod bez nedostataka materijala u razdoblju od (5) pet godina od datuma kupnje od strane izvornog maloprodajnog kupca. Navedeno jamstvo se ne odnosi na potrošne dijelove.

Dodali ste u košaricu: