RADNO VRIJEME

Dostava

Dostava

Naručene artikle šaljemo paketnom službom GLS, Overseas ili HP Express. Dostava se vrši po uvjetima poslovanja tih paketnih službi  i vrši se do vrata kupca. Za sve teže pakete (npr. digitalne klavire, pianina) koje kupac želi dopremiti na više katove u zgradama, kupac mora to organizirati i platiti sam.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 50 €. Za naručenu robu u iznosu manjem od 50 €, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 5 €.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke.

U slučaju kupnje robe, vrijeme dostave pojedinog proizvoda bit će definirano i određeno kupcu putem povratne elektroničke poruke (e-mail/SMS). Vrijeme isporuke od strane prodavatelja u takvoj poruci za samog kupca je informativne naravi i ne obvezuje prodavatelja.

Proizvod se smatra isporučenim kada kupac ili od kupca ovlaštena osoba parafira pisanu potvrdu o preuzimanju iste te istu dostavi prodavatelju ili preda dostavnoj službi.

Kupac je dužan bez odlaganja robu pregledati i u roku od 8 (osam) dana obavijestiti prodavatelja o vidljivim nedostacima robe. U suprotnom prodavatelj ne odgovara za vidljive nedostatke na kupljenoj robi.

Odabir dostavljača je odgovornost prodavatelja, te prodavatelj odgovara samo i isključivo za izbor dostavljača.

Praćenje pošiljke

GLS  https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

HP  Hrvatska Pošta:  https://posiljka.posta.hr/

In-Time  https://www.in-time.hr/

Overseas Express

Dodali ste u košaricu: